Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Massør Britta Juhl tilbyder manuel terapi

Manuel terapi

Manuel Terapi er en fælles betegnelse for behandling, hvor man fysisk har kontakt til patienten og behandler med hænderne.

Dette kan være så simpelt som massage, men omfatter oftest mere avancerede teknikker til at afslappe eller frigøre bindevæv, muskler og led i og omkring begrænsningerne i kroppen.

Målet er en effektiv behandling, for hurtigt at reducere smerte og ubehag. Det kan alt efter teknikkerne der anvendes også ofte være smertefrit.

Hvilken behandlingsteknik der anvendes, afhænger af problematikken og hvad der virker bedst for den enkelte, og det er derfor altid et samarbejde mellem behandler og patient.

Dette er styrken ved Manuel Terapi; der er mange behandlingsmuligheder, og man begrænser sig ikke kun til ét enkelt område eller en enkelt teknik. Det er nemlig blandt Manuelle Terapeuter alment kendt at problemet ikke nødvendigvis sidder samme sted som smerten.​

Bestil fysiurgisk massage hos mig i dag

Jeg kan også kontaktes på telefon 23 61 80 08 eller e-mail kontakt@brittajuhl.dk.

​Det kan ske, at jeg er i gang med at behandle. Hvis du ringer, må du derfor meget gerne lægge en besked. ​Mail bliver besvaret med mail - med mindre du skriver, at du gerne vil ringes op

​Jeg ser frem til at høre fra dig!​​

CVR: 31458412

Jeg arbejder til dagligt som massør. Både hjemme i min klinik, men også ude i virksomheder. Jeg har flere års erfaring fra den professionelle sportsverden, hvor jeg har været tilknyttet divisionshåndbold.

Tlf.: 23 61 80 08 - Læg en besked, da jeg kan være i gang med at behandle.

E-mail: kontakt@brittajuhl.dk

Medlem af