Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Massør Britta Juhl tilbyder manuel terapi

Manuel terapi

Manuel Terapi er en fælles betegnelse for behandling, hvor man fysisk har kontakt til patienten og behandler med hænderne.

Dette kan være så simpelt som massage, men omfatter oftest mere avancerede teknikker til at afslappe eller frigøre bindevæv, muskler og led i og omkring begrænsningerne i kroppen.

Målet er en effektiv behandling, for hurtigt at reducere smerte og ubehag. Det kan alt efter teknikkerne der anvendes også ofte være smertefrit.

Hvilken behandlingsteknik der anvendes, afhænger af problematikken og hvad der virker bedst for den enkelte, og det er derfor altid et samarbejde mellem behandler og patient.

Dette er styrken ved Manuel Terapi; der er mange behandlingsmuligheder, og man begrænser sig ikke kun til ét enkelt område eller en enkelt teknik. Det er nemlig blandt Manuelle Terapeuter alment kendt at problemet ikke nødvendigvis sidder samme sted som smerten.​

Kontakt Massør Britta Juhl

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt. 

Felter markeret med * skal udfyldes.

Accepterer du ikke cookies kan du skrive en sms, ringe eller booke online her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 31458412

Jeg arbejder til dagligt som massør. Både hjemme i min klinik, men også ude i virksomheder. Jeg har flere års erfaring fra den professionelle sportsverden, hvor jeg har været tilknyttet divisionshåndbold.

Tlf.: 23 61 80 08 - Læg en besked, da jeg kan være i gang med at behandle.

Medlem af

bfm-logo